Brittany Murphy hittad död 20/12...




Brittany Murphy, 32, låg livlös i duschen

MIAMI/LONDON. Hollywood-stjärnan Brittany Murphy, 32, är död. Hon hittades livlös i duschen av sin mamma och dödförklarades senare på sjukhuset. Utredare från Los Angeles-polisens besökte i natt stjärnans hem. Enligt flera källor i natt har Brittany Murphys make, Simon Monjack, sagt att han inte vill att hans fru ska obduceras, skriver TMZ.

Den 32-åriga skådespelerskan och sångerskan hade sin första roll som nioåring och började sin Hollywood-karriär som 14-åring. Närmast var Brittany aktuell i stjärnspäckade "The Expendables", Sylvester Stallones mastodontprojekt med alla gamla actionhjältar.
I "Smekmånaden" spelade hon mot dåvarande pojkvännen Ashton Kutcher som var den förste att kommentera nyheten som i dag chockar Hollywood.
- I dag har världen förlorat lite solsken. Mitt djupaste deltagande går till Brittanys familj, hennes make och hennes fantastiska mamma Sharon.
Det var Brittany Murphys mamma som fann stjärnan livlös i duschen i går eftermiddag i hemmet i West Hollywood.
Enligt The Sun var det maken som sedan ringde larmnumret.

Hjärtstillestånd
Ambulanspersonalen konstaterade att stjärnan drabbats av hjärtstillestånd och försökte rädda henne på vägen till Cedars-Sinai-sjukhuset i Los Angeles. Vid 19-tiden, svensk tid, förklarades hon död, enligt Sally Stewart, taleskvinna för sjukhuset. Rättsläkare ska undersöka dödsfallet och Los Angeles-polisen har börjat en utredning. I natt besöktes hemmet av två polismän, enligt TMZ. Enligt webbsidan Radaronline.com ska även hennes make och mamma att höras. Tidningen Daily Mail skriver att polisen utreder hennes beroende av receptbelagda läkemedel. Enligt tidningen har källor uppgett att Brittany har blivit beroende av smärtstillande tabletter efter att ha genomgått en rad plastikoperationer. Enligt Sun säger en vän:
- Vi har varit väldigt oroliga att något sådant här skulle hända.
- Brittany har levt sitt liv på gränsen. Hon hade definitivt ett tablettmissbruk och vi bad henne att söka hjälp. Sorgligt nog talade vi för döva öron.
"En helt vanlig tjej"

Kändisbloggaren Perez Hilton skev i går på sin webbsida:
- Folk dör bara inte av naturliga orsaker när de är 32. Helt förkrossande. Särskilt eftersom det inte kommer som någon överraskning. Vi, och de som kände Brittany personligen, såg att detta var på väg att hända. Det gör det inte mindre hemskt.
Brittanys pappa, Angelo Bertolotti, säger:
- Hon var alltid utåtriktad. Alla älskade henne, hon var en helt vanlig tjej.
Pappan har inte haft kontakt med sin dotter de senaste åren. Han har jobbat för knarkmaffian och suttit i fängelse.
- Min dotter var så talangfull, jag älskade henne verkligen.
I natt gjorde Brittany Murphys agent Nicole Perna ett uttalande där hon på familjens vägnar tackade alla för kärlek och stöd.
- Det är deras önskan att man respekterar att de vill vara ifred nu.

(Taget från Expressen)

Hugs And Kisses


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0