Ohh my god!!!!


Edward Gal och hästen Moorlands Totilas

Asså denna häst är ju helt underbar, man bara njuter av att titta på han..
Eller ja hela ekipaget är ju bara så häftigt, men de är ju hästen som gör det hela liksom..
Missade ju tyvärr när de visades på tv:n, men Sandra och Linda snacka om "drömhästen"..
Och jag var ju tvungen att kolla upp han, han slog världs rekord 90.7%..
Helt sanslöst, man blir knäsvag av att titta på detta... Han är efter IPS Gribaldi, och jag fattar om fler vill ha en sån avkomma  =).... Vilket steg!!! Vilken häst!! Åhh..

Men jag är ju nöjd med min nordis tjej jag, trivs kanon bra med henne.. Idag red jag barbacka för första gången... Gick bra, men hon var laddad.. Men de var bara skritt som gällde idag, de blev ridhuset för hela slanten.. Måste ju börja rida till botten och damen var bra trött efter c:a 30 min där inne. Jobbigt att gå i denna mjuka sand, när man sjunker lite och så.. Imorgon får vi se vad de blir.. =)

Ikväll kom ju Casper med, han går med Ina och Chili.. Det vart lite spring, som de alltid blir när de kommer ny häst. Men sen gick dem och beta så glatt.. Och dem klaga ju inte på att jag kom med kvälls höet sen heller..
Det verkar som dem fann sina platser snabbt där ute.. Sandra och Linda hade hållt på i en timme för att lasta "lill" killen, men till slut så kom dem iaf.. Och vi är så glada att ha honom här och sen att få umgås lite med Sandra med.. Visst de är ju bara för ett tag, men vi är lika glada för det. Skönt för Casper att slippa ställas i box redan. Bara för att hans kompis olyckligtvis står med diverse olika skador och måste tyvärr tas bort. Så vi är glada som sagt att kunna underlätta Caspers vardag lite. Sen så får man ju umgås med denna underbara häst med =). Det är ju inte fel liksom, så ska Sandra få hjälpa mig lite med Ina med.. Och så har jag lovat att hon får låna henne om hon vill det.. =)
Meningen var ju att dem andra två nordisarna med skulle gått kvar med dem, men den ena är ej helt ok i sitt ena bakben.. Så vi valde att sätta dem i egen hage, för att se om de blir bättre.. Inte lika mycket spring och bus då liksom..  Vi håller tummarna iaf ..

Jo så kom ju vårat hösilage idag med, så from onsdag ska vi börja blanda in det.. Så snart slipper man dessa dryga höbalar.. Wohoo!!!!!

Nej nu ska jag krypa ner i sängen, är kanon trött och de känns som jag blivit överkörd av en lastbil idag.. Ont i hela kroppen.. Usch usch..

Hugs And Kisses

 


Mycket trevligt...

Idag har jag haft en kanon nice kväll som ni kunde läsa av överskriften.. =)
Jag har tillbringat den med Sandra och Linda på Brållsta.. Vi åt middag, snabbmat blev de och sen var de dags för "Hoppe" att gå på återbesök hos kiropraktorn.. Och de var ju ett himla nice besök för Linda måste jag ju bara säga.. Han är kanon fin!!! Och de måste ju vara så glädjande att höra för henne, ja eller de är de väl för alla "djur" ägare.. Men kan tänka mig att hon drog en lättnandes suck inombords när kiropraktorn sa de.. Efter allt som varit och så... Kul kul nu kan hon börja jobba honom för fullt igen, kul och få se han "in action" igen.. Han är ju läcker att se på om man säger så.. Sen bara måste ni ju ta han och Aspan och komma hit.. *blink blink*

Dem körde hem mig efter sen och vi fika med mammsen och snacka lite.. Mycket trevligt att umgås med dem.
Tack Sandra och Linda för en trevlig och kul kväll med mycket skratt =)

Sen fick jag höra om något ikväll med.. Som gjorde mig lite irriterad, men insåg att de är bäst att "skaka" av sig... Har bättre saker att göra än hänga upp livet på gammalt.. Men för att berätta lite iaf.....
De är tydligen fel att "skriva av sig"... Man ska visst prata,men vem har sagt att man inte pratar.. Bara för att man skriver i en blogg ?? Bara för att man skriver, betyder ju inte att man inte pratar.. Hallå liksom!

Jo sen är de fel att "baktala" folk med, och det är ju sant.. Men ändå gör dem det..  Jag står för de som står i min blogg.Jag kan skriva om att jag är jätte ledsen på någon,arg eller besviken, eller  att jag hade mens igår eller att jag hade världens mest underbara sex.. De har ingen betydelse. Oavsett vad NI tycker om det, jag har ej bett ER läsa min blogg..
Detta är min blogg. Mina åsikter, känslor, tankar och de som händer i mitt liv !!!

Och sen de att sitta och skriva massa "goja" om min mamma. Bara för att hon kan säga hej efterallt som varit och för att hon lider med denna tjej vars häst är skadad/sjuk.. Jag anser ju nånstans om nu personen hon sa hej till, tyckte de va så falskt mm.. Varför inte säga de då?? Istället för att snacka på helt normalt och berätta massor liksom... Skumt anser jag, stå för din egen jävla åsikt. Istället för att kuta runt och snacka om de sen..
För mig personligen så skulle jag ju inte ens säga dem orden till vissa personer, för dem är ej värda skiten under mina skor .. Men jag hoppas att hästen snart ska må bra igen, för de förtjänar han att göra..

Snacka om "nolife" liksom.. De är ju så man får ont i magen av skratt..

Men ett skratt förlänger livet har jag hört !! ;P


Jo sen till ett mycket glädjande ämne då..
Imorgon smäller de!!! Imorgon kommer Casper, de ska bli så kul att ha honom här igen. Och sen att få umgås mer med Sandra igen.. Mycket trevligt måste jag säga.. Vi får se vad "tjejerna" tycker om lillgrabben imorgon, men de ska nog gå bra.. Han är så go den hästen... Och hans ägare med <3...
Det är nog bara min dam som kommer visa honom lite, vem som bestämmer där ute och så.. Men de ger sig de med.. =)

Nu ska jag nanna kudde tänkte jag, lägger mig med ett leende på mina läppar.. Så glad att jag är jag och jag står för de..
My life is good !!!

Hugs And Kisses


Wohoo!!!!

Wohoo nu har jag med vårat snabba bredband..
Fick en kabel nu, så nu är min data med snabb igen.. Så skönt =)
Så nu kan man sitta utan att bli urkopplad hela tiden.. =)

I eftermiddag så kom pappsen på besök, mycket trevligt måste jag säga..
Fick se hans HD med, den var ju inte bara lite läcker liksom.. *avis*
Jag vill med åka, men vi skulle ta det nån dag.. =)

Annars så har de varit en lugn dag.. Ina fick ju vila som ni redan vet och de betydde jag mest slappat..
Mamma och jag åt kinamat till middag, men de var inte alls så gott som de brukar vara =(
Vilket var en besvikelse, då jag varit sugen kanon länge på de.. Men men inget att göra åt de..

Hmm resten av kvällen blir softa den med, skulle ju varit på bio. Men jag struntade i de, hade inget intresse av de.. Av olika anledningar om man säger så...

Jo just de, vi fick ett glädjande samtal ikväll med..
En gammal stallgäst ska komma med en häst hit, som till och börja med bara ska gå ute med nordisgänget.. Men vi hoppas ju på att dem blir kvar här sen med.. Vore så satans kul måste jag säga.. =)
*hoppas hoppas*


Hugs And Kisses

En tanke...




Idag går tankarna till min älskade bror Patrik som skulle fyllt 24 år idag..
Men som tyvärr lämnade oss, bara 19 år gammal.. Den 5 April 2005...
Går inte en dag utan att man tänker på dig, och saknar dig mer och mer för varje dag..
Älskar dig brorsan, önskar du var här..
Väntar fortfarande på att få vakna ur denna mardröm..

Var rädda och ta vara på era älskade, ni vet aldrig vilken dag som blir den sista..
R.I.P

Hugs And Kisses


Ny häst....

Ja igår kväll kom ju "Chili" då, ett skimmel to på 3 år.. Och vi bestämde att eftersom hon vill ha henne ute mycket, så kommer hon att få gå med Nordisgänget.. Så jag red en sväng på Ina innan hon kom, och Ina var tok het. Sen fick hon en dusch med shampoo och hela kittet..=) Så fick hon stå inne sen och Chili kommer att bo i boxen bredvid henne.. Först tyckte Ina inte alls om att ha fått en granne inne, usch vaad hon skrek och slog i väggen.. Men sen lugnade hon ner sig och de har varit lugnt hela natten...
Imorse när jag släppte ut alla så fick Ina och Chili gå i egen hage först, då dem andra 2 nordisarnas ägare inte kunde komma förän vid c:a 12.. Och de gick kanon, dem stod och klia varann och de var kanon lugnt i hagen..
Sen vid lunch då, så skulle vi släppa ihop dem alla 4, och då var Ina inte alls lika snäll som innan.. Hon visade bestämt för Chili att de var hennes flock och att de inte alls skulle bli lätt för henne att bli accepterad.. Men Anaki var snäll och gick med Chili, eller de vart en hel del race först.. Men sen lugnade dem ner sig och dem går just nu och betar lugnt alla 4.. Även Chili har fått komma nära.. =) Så dem ska nog bli bra vänner alla 4, tar ju lite tid bara...

Jo sen kom Anders med de glädjande beskedet imorse, att nu kan vi börja använda ridhuset.. Visst de är ju bara skritt i början men de är ju iaf en början liksom.. Tror inte många trodde att vi skulle få de klart i år heller, men nu är de äntligen klart.. Så skönt.. Och sen nån dag kommer nytt underlag till ridvolten med, så nu händer de minsann saker här.. Kommer bli great när allt är klart med volten också, med staketet och allt... 

Jaha de verkar ju ej som de blev bio idag då, men de gör inget.. Jag har frågat mamma om vi kan gå ut och äta.. Tycker de vore mysigt, bara hon och jag liksom.. Mysigt att göra nått annat än att vara här hemma hela tiden, visst vi åker iväg ibland.. Men de är ju oftast bara för att handla liksom och de finns ju roligare saker att göra.. =)

Sen måste jag be om ursäkt lite för mitt förra inlägg.. Jag var rätt nere och allmänt grinig, vilket märktes rätt bra.. Jag menade inget illa, de var som jag kände mig just då.. Och lät de gå ut över oskyldiga.. Dem fick sig smällar dem ej förtjänar på något sätt... Puss älskar er alla !!!

Hmm annars så blir de en lugn dag idag då.. Ina får vila så flocken kan hitta sina platser och så.. Så ingen lämnar den idag, utan dem får gå till imorgon bitti. då är de dags att komma in och sova några timmar och få lite mat och så.. Tror att jag kommer att passa på att motionera henne med då, så kan dem gå och ha det bra sen.. Men vi får se, långt kvar liksom..

Hugs And Kisses

Urrrrrrrrk

Jag har insett att genom att flytta upp hit, så hamna man i typ "fängelset"....
Jag kommer ingenstans, kan inget hitta på och de ända jag sjka göra är att tänka häst..
Fattar ni vilken skit liv jag fick??????
Fy fan så less så jag snart kommer att spy på de, men de kommer väl snart dagen då "bomben" exploderar...
Jag som ni fattar kommer jag inte komma iväg på bio, NEJ för jag sitter fast i skogen.. Skit kul !!!!
Nej de tycker jag inte, men kan inte göra ett skit åt de.. SUCK!!
Hade jag aldrig flyttat från Strängnäs hade jag ALDRIG bott här.. Hmm nej de blir till att leta eget som en galning nu och ett annat jobb..  Detta håller inte, jag kommer bli som jag var när jag bodde i sköldnora snart...
Deprimerad, ledsen och ensam, stänga in mig igen.. Och de vill jag inte, fy fan!!!
Tur att man har hästen så man iaf ser lite folk...

Sen blir jag så less på att de enda vi fick höra i början var att vi drog "el".. Hmm undrar vem de är som gör de nu jag,..
Undrar vem de är som inte äns stänger av sin när de är dags sova, utan har den bredvid sig.. Gahh så less på skogen!!!
Försökte få låna den ikväll, men de gick ju inte.. Jag har ju en egen.. Hmm jo men mitt internet är cp och kopplar ifrån mm.. Men de är ju skit samma.. Suck jag skulle kunna spy galla just nu, men de vill jag inte..
För att jag vet att imorgon kommer jag ha lugnat ner mig och då tycker jag helt annat... Och hur de än är fick jag ju låna den 1 timme på dagen liksom.. Men men imorgon är de jag som ska fixa en kabel till min data, installera spelet och börja med de igen.. 


Men oavsett så kommer fortfarande känna att detta ställe, de är lika med att säga upp allt liv utanför de..
Tur man kommer iväg till Turkiet i 2 v iaf, får man ju se lite annat och iaf umgås med människor...
Suck suck suck suck!!!!!
Nu ska jag sova, för jag ska ju som alltid upp till hästarna..

Hugs And Kisses

=)

Jaha då var de en ny dag då.. Känner mig rätt uppåt, men samtidigt inte.. Vet inte vad de är ?!
Iaf så gjorde jag klart stallet direkt imorse, så nu kan man slappa hela dagen.. "Toppe" och "Grålles" hovslagare skulle ju komma klockan 9 med. Och Johanna visste ej om hon skulle hinna hit från jobbet, så jag satt och vänta jag. Men hon hann komma , så jag kunde gå in och vila istället. Vilket inte alls var helt fel så =)...

 Hade tänkt rida nu på dagen, men kära mamma påminde mig om att nya hästen skulle komma nu mot eftermiddagen.. Och mamma ska och klippa sig mm, så jag väntar och ser till att jag finns tillgänglig om hon skulle komma nu strax.. =)
Ska bli kul med en skimmel till, intressant att få se henne live nu när man hört mycket om henne liksom... =)
Så får vi ju se hur de går att släppa henne med dem nya hagpolarna med... Men de blir nog ej förän imorgon, så hinner hon landa lite =)

Hmm ja annars så är jag så less på mig själv.. Varför, varför bryr jag mig ens??? Åhh blir så arg på mig själv, men tyvärr styr man ju inte över sånt.. Man kan inte bara sluta bry sig för att man säger de, känslor styr man tyvärr ej över.. Även om man önskar de ibland... =)

Jo så är de ju fredag idag med, inget speciellt alls planerat idag. Är ju på "spar" läge när de kommer till pengar också, och de gör ju inte att man kan göra så mycket heller.. Men ev så blir de ju bio imorgon, får se.. Känner mig fortfarande lite "down", men de kan ju vara för att de är den "tiden" de är just nu. Och den dagen som kommer imorgon och så..
Men jag försöker tänka på att vi snart ska åka på 2 nice veckors semester och inte sitta och grubbla.. Men de är svårt, men lyckas rätt bra iaf.. Sen är de ju tur att man har Ina med, hon och min lilla vovve gör att man lätt glömmer tråkiga saker... Vilket jag är tacksam för...


Hugs And Kisses

Mycket trevlig kväll..

Haft en kanon trevlig kväll...
Suttit och pratat och fikat med Jessica och Ylva.. De är dem två som är medryttare på dem andra 2 nordisarna..
Mycket trevliga människor, tycker vi om =)...
Rätt skönt att snacka med folk som varit med om liknande saker som en själv med. Sen är de så lätt med, dem är så enkla personer..  Tror ej att dem är så mycket "bättre" än nån annan, helt vanliga liksom...
Dem åkte inte hem förrän för typ 45 min sen, så de blev en hel del prat =)...

Annars så måste jag säga att jag ägnat en hel del tanke åt en tjej som jag verkligen lider med just nu.. Verkar inte alls som hon trivs i det "nya" stallet längre.. Det som skulle bli så bar för henne och hennes häst.. Och jag höll verkligen tummarna för dem, för den hästen är underbar.. Och tjejen är trevlig hon med, men de hände en del som gjorde det sket sig.. Jag hoppas iaf att han snart ska må bättre och så även hon.. Det är dem värda..

Annars så har de vart lugnt, jag har ju gått runt med ett fånigt leende hela eftermiddagen.. Kännt mig som 14 igen, men men.. Rätt härlig känsla i kroppen vill jag lova.. Vi får väl se om de håller i sig imorgon när man vaknar med..
Ina gick kanon bra att verka, hon är fortsatt barfota.. Men Suppen fick skor runt om, vilket är skönt för henne.. Nu kan dem börja rida henne mer "ordentligt"... Jag longerade bara Ina idag, hon var kanon fin.. Fick till och med till galoppen.. Duktig flicka.. =)

Nej nu ska jag krypa till sängs, så att jag orkar upp imorgon igen..






Hugs And Kisses

Tänk va lite som....

behövs för att dagen ska kännas toppen!!!



Hehe precis de som hänt mig nu, dagen kändes sådär.,,
Och så plötsligt ändrades de och blev en toppen dag..
Till och med mamma märkte en skillnad på mitt humör.. Mot när hon åkte och handlade och nu när hon kom hem..
Känns som jag ler med hela ansiktet.. Kan inte riktigt förklara hur de känns, mer änn att de känns
TOPPEN!!!!
Och de är ju absolut inget man klagar över liksom, de är som man vill att de alltid ska vara..
Så de ska kännas jämnt liksom, men de gör de ju inte..
Men nu tänker jag inte grubbla över de, utan njuta av läget..

Hugs And Kisses

Hoslagarn kommer...

Jaha de såg ju inte ut som lovande väder idag heller när klockan ringde.. Rätt kallt och molnigt och jag var säker på det skulle komma regn..
Men nu skiner solen och alla moln är som bort blåsta.. Haha... Nice nice..

Annars så är stallet redan klart och jag väntar på att klockan ska bli halv 4 och att hovslagarn ska komma... Så får vi se om Ina behöver skor, eller om jag kan fortsätta ha henne barfota ett tag till.. Vore skönast så, men de visar sig vad han tycker.. Får se vad jag ska hitta på med damen idag med, om de blir volten eller om vi tar en tur ut i skogen..
Med tanke på att de blev sol, så fick man ju massa ny energi. Även om jag känner mig lite krasslig, känns som jag har en förkylning i kroppen.. Men vi får väl se hur de blir med den... Oavsett så ska damen ha motion idag så, hon fick en vilodag igår.. =)

Hmm ja sen har jag funderat på hur jag ska göra på lördag.. Ej kollat om mamma kan skjutsa än heller, men vi får se vad hon säger.. Och så behöver jag ju hämtas med.. =)

Hugs And Kisses

Piss väder...

Idag var de ju regn man möttes av när klockan ringde, inte så att man gärna ville kliva ur sängen.. Men man var ju tvungen.. Upp klä på sig, ut i regnet och fodra hästarna, ut med dem i hagarna.. Titta till "nordisarna" så allt är bra med dem, böt täcke på Ina med.. Dem mådde prima och allt var bra med dem.. =)
Trodde inget annat men man måste ju kika...
Sen gick jag och mockade och gjorde klart allt inför insläppet. Efter de bar de av in och vila en stund.
Vid c:a 10 tog mamma och jag och bytte om, så man ej såg ut som en total "skogsmulle" längre.. Och så bar de av till Täby C, kikade runt lite.. Växlade in mina pengar jag ska ha med mig till Turkiet, så man ej gör av med dem liksom.. Lätt annars, om man nu lämnar skogen vill säga... Så åkte vi även till Solna C och Väsby C...
Jag köpte nytt halsband i silver, en fotlänk i silver, 2 par nya byxor, 2 par nya "Flip-flop" sånna jag redan har, men nu blev de ett par vita och ett par bruna.. Så nöjd.. Jo så hittade jag ÄNTLIGEN den röda skjortan vi har jagat som galningar med.. Så nu är de avklarat... Glad för det, för som vi har letat efter den.. Men ingen har riktigt varit så "röd" som vi velat...
Hoppas bara att den passar nu med, men de gör den nog.. =)

Hmm ja imorgon kommer hovslagarn till Ina och Suppen då, och de är inte en dag försent för Suppen kan jag lova.. Kommer bli så skönt för henne att få nya skor och slippa vara barfota.. =)
Ina däremot får vi se om vi behåller barfota eller om de blir nå skor.. Det får han avgöra, jag har henne gärna barfota om de går så.. Hon funkar bra på de, och de är bra för dem.. Men de får vi se som sagt...

Jo så är de ju denna lördag snart med, usch hade helt förträngt var de är för datum då.. Tills mamma berätta att Sami blivit kanon ledsen i förrgår när dem pratat.. Och de var för hon berättat för honom att hon inte kommer vara så glad på lördag.. Och de är ju för att de är dagen som Patrik skulle fyllt år.. Hmm kommer kännas mycket skumt, inge vidare alls om jag ska vara ärlig..
Och de skumma är ju att en "polare" vill gå på bio och så då.. Kanske vore bra iofs?? Istället för att bara sitta hemma, men känns ej bra att lämna mamma ensam helt.. Med tanke på att brorsan är ju hos tjejen med. Men vi får se hur jag gör, sen vad mammsen säger med.. Har ej snackat med henne om de heller.. Visst jag vet att jag är 27 och får göra vad jag vill.. Men med tanke på dagen så kan man ju visa hänsyn iaf.. Tro de eller ej men jag har ett samvete och omtanke i denna kropp :P....

Annars så längtar jag som en tok tills mamma och jag ska åka till Turkiet igen.. Det ska bli så kul vill jag lova.. Gör ju ej saken bättre att man får veta att de är fest när vi kommer med.. Dem har ju haft "Ramadam" där nere då.. Vilket betyder att dem ej får dricka, äta, ha sex mm under 30 dagar.. Jo ok dem får dricka och äta på nätterna men inget annat.. Mellan 05 och 20 får dem ej göra ett skit mer än jobba.. Sjukt men sant, vilken disciplin man måste ha för att inte fuska liksom.. Men har man en tro så har man.. Men iaf, så när "Ramadam" slutar, så brukar de bli fest..Och i år är de visst så att de slutar samma dag som vi kommer ner, och de betyder fest.. Oavsett om man jobbar eller inte.. Och de ska bli nice och se riktig fest, för dem har ju inte druckit annars liksom.. Så de ska bli intressant.. =)
Räknar med att mamma och jag får 2 KANON veckor faktiskt.. Vi ska ju bla till Alanya en kväll, vilket blir kanon.. Då vi ej varit där en enda gång än.. Men nu blir de av.. Hehe...

Nej nu ska jag kika tv igen och låta mammsen ha sin data ifred =)..4
Hoppas att ni alla haft en nice dag och får en fortsatt nice kväll..

P.s Misssssss you.... D.s

Hugs And Kisses


Tisdag..

Jaha då har snart denna dag passerat med då.. Fått en del gjort redan.. =)
Stallet är klart, väntar bara på att ta in dem.. Sen så ska jag rida med "ponny" tjejerna.. Ska visa dem en väg, då dem ej hittar här ute än =).... Så de blir en eftermiddags tur i skogen för dem.. Kommer nog hästarna att uppskatta ..

Mamma och jag har precis varit och handlat lite.. Gardinstänger, sytråd mm.. Jag hitta även as nice halsband och armband som jag köpte.. Kanon nöjd, blir fint till klänning =)....
Och matchar även min nya vita skor jag köpte att ha till förra veckan...

Har öppnat upp så nu har "nordis" gänget en JÄTTE hage att gå i på dagarna.. Sen stänger vi till på nätterna åt dem, då man ej har koll liksom.. För dem kommer nämligen ända bort till grannens hästar. Så vill ej att dem ska vara där borta när man ligger och sover och ej har uppsikt.. Och sen behöver dem ej stå och äta så mycket hela dygnet  =)...
Ena är redan bra tjock, så de krävs ej mer mat där.. *hihi*

Längtar till imorgon då man får pengar igen, inte för att jag kan spendera nått av dem.. Men skönt iaf.. Ina ska ju till hovslagarn på torsdag med, så de kan ju vara bra att ha då liksom.. =)

Nej nu ska jag nog slappa i solen ett tag.. Gäller att passa på nu, snart är de ej denna värme längre.. Hösten är på ingång, de märks redan nu på nätterna.. Och sen ser man ju på alla löv som redan trillat..

Ha en bra dag alla...

Hugs And Kisses

Måndag....

Usch idag vaknade jag på helt fel sida verkade det som..
Hela förmiddagen gick jag runt som en tickande bomb, som exploderade i små doser...
Men till slut så gick de över, vilket var skönt.. Ingen aning om varför jag kände så här idag, men kanske är "oron" att jag vilket dag som helst.. Kommer att "förlora" min bror under en viss tid..
Vet att de gäller att ej gå och grubbla på de, men de finns i bakhuvudet hela tiden, att den dagen nog snart är här..
Tyvärr inget jag kan göra något åt, önskar jag kunde.. Men hoppas och ber att tiden går fort.. Ja eller så kan dem ju få "glömma" skicka ut brevet.. JA jag vet att dem ej kommer de, men kan ju hoppas.. =)

Aja...
idag åkte bror upp till sin tjej, hoppas att dem har trevligt och mysigt.. De förtjänar dem =)
Själv så har man gjort sina dagliga sysslor, och sen blev de longering av Ina med.. Hon var lika duktig som alltid. Så arbets villig liten dam =) Man blir så positiv av hennes energi...

Senare på kvällen så tog mamma och jag, Phoebe och gick till skogen.. Skulle se om vi kunde hitta lite kantareller.. Och de vill jag lova att vi gjorde.. Gula, svarta och även "höstisar".. Så nu har mamma massa svamp att äta, vi gav även lite till Anders. Och han vart så glad.. Svarta ska ju tydligen vara svåra att hitta, men vi hitta massor.. Kul kul...

Hmm jaha annars har jag väl inga speciella planer denna vecka.. Hovslagarn på torsdag för både Ina och Suppen, men annars är de en lugn vecka.. Ja ev bio på lördag, men vi får väl se hur de blir med den saken..
Beror på vad ekonomin tillåter med, ska ju ha fickpengar i Turkiet med är de tänkt =)....

Aja nu ska jag krypa ner i sängen..

P.s Texas har de kanon i sitt nya hem, de funkar så bra.. Vilket gör en lättad att höra.. D.s

Helgen...

Helgen har varit lugn och skön =)...
Kanske inte skön i den bemärkelsen man vill *asg*.. Men den har vart nice iaf =)

Fredagskvällen när man var klar med stallet bestod i att enbart slappa.. =)
Mamma hade köpt taco till middag och de var lika gott som alltid =)...
Sen kika vi tv och sen satte mamma även på sista Wallander filmen som hon hade hyrt. Jag hade ej tänkt se den, då jag inte är något "fan" av dem. Men även jag fastnade vid den, och den var helt ok...
La mig skapligt då jag skulle upp och fodra hästar mm på lördagen..

Och de hade ju regnet halva natten och gjorde så även när klockan min ringde. Så de var bara att täcka alla hästar och ut med em i hagarna. Medans "nordis" gänget fick komma in för att sova. Deras täcken var på "snäppet" att släppa igenom regnet, men dem hade klarat sig. Och ingen av dem 3 klagade på att få komma in.. Dem fick lite hö och stå och sova en stund.. Sedan smörjde jag allt mitt läder, i hopp om att regnet skulle ge med sig lite.. Visst lite bättre blev de, och jag tog ut Ina för att longera.. Hon var så duktig.. Skötte sig exemplariskt =).. Så stolt över henne, och man ser att hon tycker de är kul med.. Medans vi höll på, så slutade det även att regna. Sussie kom upp och longerade Kickan med, och vi kom överens om att dem skulle få vara kvar inne till Rebecca kom för att ha insläppet. Och då kunde hon släppa ut vårat gäng, när hon motionerat sin egen...
Kvällen bestod i att mest bara ta de lugnt, hade lite smått ont i skallen och så.. Sen kom Louise över, hennes mamma körde över henne.. Hon stannande även ett tag och vi satt och snacka massa skit och hade trevligt..
Sen åt vi middag och satte på filmen mamma hyrt..
En shoppaholics bekännelser.. Den var faktiskt bra, en rätt typisk tjej film faktiskt.. Men man fick sig en del skratt och så.. =)
La mig rätt skapligt igår, men jag hade ej morgon utsläppet. De var mamma snäll och tog. Så jag fick en sovmorgon innan ny vecka startar.. Uppskattas ska ni veta.. Tack älskade mamma =)...

Idag får vi se vad jag hittar på, ska motionera Ina sen iaf. Idag har vi ju sol, lite roligare än gårdagen. Men man har ju häst oavsett väder så.. =) Så vi får se, men blir nog en ridtur idag.. Så ska jag försöka få tag på hovslagarn imorrn med, han ringde aldrig upp i fredags. Antar frugan glömde säga åt han =)...

Nej nu ska jag fixa lite annat.. Ha de..

Hugs And Kisses

En bläääää dag...

Idag har jag en rent ut sagt skit dag!
Jag har mått illa, huvudvärk mm i stort sett hela dagen.. Och som om de inte vore nog, så var ena hästen tvungen att få kolik symptom med.. Stackarn.. Men de släppte och nu mår hon prima igen.. Skönt..
Men de gör inte jag.. Känns som man lever för hästar igen och de är ej så jag vill ha det...
Känns som jag är tillbaka i fängelset på mitt gamla jobb och de var inte alls meningen med detta.. Inte meningen att de ska börja gå ut återigen över min egen..
Men idag hade jag noll energi att "arbeta" henne, men som tur var så var hon lika trött och sliten.. Så de kändes ej så hemskt att hon fick vila idag... Tur att de iaf är trevligt folk som äger hästarna, annars hade jag nog "gått i taket" idag..
Men dagen passera och imorgon är de dags igen..
Usch usch så less.. Idag känns allt bara piss!!!
Har tänkt massor på vad jag vill med livet mm, man gör ju lätt de när man mår dåligt mm..
Tyvärr kommer jag inte fram till mcyket vettigt alls idag, idag är en sån dag när jag till och med hade kunnat skicka hunden nånstans.. Och de är absolut inget jag egentligen vill, jag älskar min lilla hund.. Hon är mitt allt.. Finns alltid där och stöttar och för henne kommer jag alltid vara nr 1.. Och de är guld värt när man känner sig lite "down"...

Kan säga att jag LÄNGTAR till den 19 september mer och mer, ÄNTLIGEN sovmorgon.. Just nu känns de som om jag skulle kunna sova bort dem 2 veckorna.. Men vet ju att de ej kommer bli så, men kan lova jag ska sova ut varje dag =)..

Nej nu måste jag sova, annars går jag snart in i väggen igen... Ha det bäst alla jag bryr mig om...

Hugs And Kisses

Sol & jobb...

Jaha igår sattes "hård" träningen av Ina igång då.. Hehe hon var så duktig.. Blev trav i c:a 30 min med uppvärmning i skritt och sen fick hon så klart skritta efter med.. Hon blåste ju inte ens, men svettig de var hon.. Ska bli intressant och se om de går att få henne i den kondition hon en gång var och om farterna finns kvar i henne.. Men jag ser ljust på de hela..
Var även iväg och köpte nytt foder till henne, så nu får vi se om de funkar på henne.. Men de ska de göra.. =)
Ringde även hovslagarn, men han var inte inne. Så hans fru skulle säga åt han han ringa upp mig.. Så hoppas vi att han kan komma och sko henne snart.. Även dem med Surprice ville att han skulle sko henne, om de gick.. Men de borde ju gå så...

Idag är de kanon väder igen och solen skiner.. Ina ska få komma in sen och sova lite på dagen, eftersom dem går ute på nätterna. Och de kan vara skönt att få komma in en stund, innan vi ska göra dagens arbete =)...
Blir samma pass idag för henne, eller om jag rider idag. Vi får se..
Ev ska mamma och jag ta en sväng till Pamela sen och hälsa på. Beror på när jag är klar med tvätten och så i stallet med, och Ina ..

Igår boka vi resan, så nu är de klart att vi åker den 19 sep..  De ska bli nice, och konstiga är att dessa 2 veckor blev billigare än vad någon av våra andra var.. Iofs så tog vi ju bara flygstolar ner och hem, eftersom dem där nere fixat hotell på plats åt oss.. Snällt av dem.. =) Ser verkligen fram emot de, och våra kära "stall" kamrater är toppen som ställer upp och tar Ina och så... Tack tack är så tacksam..
För att inte tala om underbara Pamela som tar min lilla prinsessa.. Phoebe ska få leka med hennes hundar i 2 veckor.. =) Hon föder ju upp labradorer, så de blir kul för Phoebe.. Men Phoebe skulle få bo inne med henne, inte i hundhuset.. Och de kommer hon uppskatta, då hon ej är van att bo på annat sätt..

Nej nu ska jag ta tag i det jag har att göra under dagen.. Ha en nice dag alla..

Hugs And Kisses

Fått mycket gjort idag...

Japp idag fick man en hel del gjort..
Började med att jag fodrade och släppte ut hästarna, var riktigt nice gå upp och se solen skina för fullt redan.. =)
Allt är ju så mycket lättare då liksom.. Sen gick jag in en stund, slappade.. För att sedan bege mig ner och mocka och göra klart stallet för insläpp.. Rätt mysigt att "pula" runt i stallet ensam, med radion på..

Sedan åkte mamma och jag och fixade någar ärenden.. Dels hämta posten som kommit till gamla adressen och sen bar de av till Täby C.. Dels för att återigen be telia butiken kolla på mammas dator, den är ju lite udda om man säger så.. Sen så fick jag, tro de eller ej.. Men lämna in min mobil igen!!! Fick tillbaka den här om dagen, efter att ha varit på lagning i c:a 5 v... Jag har ju ej använt den alls sen jag fick hem den, men idag tänkte jag de. Då jag iaf knappt har mottagning här ute.. Men upptäcker då att högtalarn som gör att man hör varandra och så.. Jo den funkar ej, så de var bara gå in på 3 och lämna in den igen.. Så nu är den iväg skickad på reparation igen.. Vi får ju hoppas att dem är så smarta att dem ger mig en ny istället nu.. Men de gör dem väl ej tyvärr...
Sen köptes de present med, och så växla vi in lite pengar som vi ska ha med oss på resan.. =)
Jo så handla vi hem lite smått som vi behövde också.. Så en hel del fick vi gjort..

Sen när man var tillbaka på gården igen, så bytte jag om. Så gick jag ut för att stängsla om lite.. Nordis gänget har ju fått ny hage och de behövdes stängslas om lite.. De gick rätt fort och nu går dem där, så nöjda...
Inas ägare dök upp en sväng med, hon ville bara tala om för mig. Att återigen tänka på att testa starta henne i Monté.. Nån från Norge hade ringt henne nu med och tyckt hon skulle försöka få mig att träna igång och testa henne iaf.. Och kom fram till att de ska vi.. Så nu ska man bara iväg och köpa nytt foder till henne, som ger henne de hon behöver för att tränas så hårt som de innebär.. Sen ska vi fixa så hon får skor på fötterna med.. =)
Nu satan är jag laddad för att få fart på henne, och med tanke på hur "laddad" hon blir av att bara ta några få steg i trav.. Så ser jag ljust på detta.. De ska bli satans kul att återigen hålla på med något som jag vet att jag är bra på och som mitt hjärta klappar lite extra för.. Trodde dock att all glädje med allt inom "travet" var borta.. Men detta känns bara kul !!!
En utmaning som passar mig och min lilla häst =)...
Sen har "Lotta" som äger henne sagt att hon ska komma över med vagnen nu snart med, så att jag kan träna henne för vagn med. För att snabbare få upp flåset på henne.. Och så ska min udnerbara vän Sandra rida nått "snabbjobb" på henne så småningom.. Då Ina och hon är i kondis för de igen.. Känns toppen detta!!!!!

Jo sen blev de klart idag, att Surprice är såld.. Och de känns bra, jag har varken orken eller ekonomin att ha två.. Så de är de bästa för henne, och de sköna är ju att hon kommer att stå kvar med.. Och att man vet att dessa människor kommer att ge henne allt hon behöver... Så underbara !!! Så kan man ju ha lite koll på henne med =)
Ska hjälpa dem att hitta en medryttare bara, som kan ta henne c:a 2ggr i veckan.. Då dem har annat att passa...

Hmm ja de var väl min dag.. Insett att de ej är så lång tid kvar tills man ska åka bort till den riktiga värmen och solen med.. Tiden börjar gå snabbt och de känns bra.. Dock känns de ju lite trist att åka nu när Ina ska igång på allvar, men de ska nog lösas.. Har Sandras unge "ploppat" ut, erbjöd hon sig att bo här med den och min lilla hund. Och longera Ina för att hålla flåset uppe.. Om nu ej vagnen kommit, för då kan hon köras.. =) Men vi får se..

Ikväll så har jag umgåtts med mamma och kikat på tv... Jörgen hörde av sig en sväng med, hade de bra borta i Amsterdam, jag hoppas verkligen att tävlingen går bra med.. Det är han värd.. Love you brorsan <3....

Nej nu ska jag bädda ner mig med en film, lär ju somna innan den är klar idag med. Men de är nice de.. Hållt på kika på den i 3 dagar redan, insett att ögonen är för trötta bara efter några minuter.. Får se hur långt jag hinner idag  :P...

Natt natt och dröm sött alla mina underbara vänner och min älskade familj

Hugs And Kisses

Solen är tillbaka...




Yes nu är solen äntligen tillbaka, idag ser de ut som de kommer att bli riktigt varmt och skönt..
Så skönt för hästarna och för sos så klart.. Varit lite skumt väder nu ett par dagar.. Sol och regn om vartannat..
Vilket har varit väldans drygt måste jag säga, på med täcken, av med täcken.. Usch usch..
Skönt att idag kunna sätta på flughuvorna och ut med dem nakna.. =)

Idag ska mamma och jag fixa lite ärenden, gäller att passa på när de finns tid till de.. Sedan ska vi upp och stängsla om lite på betet.. Anders hade önskemål om att vi ska släppa hästar där igen, då de börjat växa massor där.. Så "nordis" gänget som fortfarande går ute på nätterna ska släppas där.. De kommer dem gilla, massa mat.. =)
Lite mer skydd där åt dem med, om de skulle bli massa regn igen...


(inte vårt ridhus på bilden)

De är väl hur min dag ser ut just nu, får se om man hinner med nått annat med.. Ska nog ta mig en ridtur med, eller om de blir ett longeringspass.. Vi får se..
Jo just de, idag kommer ridhus botten med, spännande.. Ska bli nice när vi kan börja använda de måste jag säga.. Speciellt när de regnar och så.. Tydligen ska de läggas underlag på ridvolten med, och de tackar vi ju ej nej till.: Den har ju vart lite hård på sina ställen, så de är bra att den får lite mjukt underlag den med.. =)

Lite uppdatering om gårdagen:

Igår var de mest lugnt. Dock hade vi ju skräp väder igen.. Lagom när jag hade täckat av alla hästarna, för att de var sol och varmt.. Ja då kom regnet.. Suck va less man blir.. Så höll de på hela dagen, sol, regn, sol och mer regn..
Tog in alla vid 16.40 så dem som skulle ridas och så. Skulle hinna torka  och så att "nordis" gänget skulle torka så de skulle gå att täcka dem inför natten.. Vi har ju numera täcken på dem, för dem har börja sätta päls.. =/
Och de vill ingen av oss riktigt än, ingen lust att redan få klippa dem.. Då vi vill ha dem ute så länge som möjligt..

Sen så åkte Jörgen till Amsterdam igår med. Han ska ju tävla i Longdrive där borta. Han kommer hem på söndag. Så mamma och jag har hela huset för oss själva. =)
Vi håller alla tummar och tår för han, att de går bra där borta.. =)

Nej nu ska jag fixa lite, så att vi kan åka och göra våra ärenden sen..
Ha det bäst..

Hugs And Kisses





Satan i gatan....




Va de regnade här ikväll...
Man såg knappt ut, och precis när de började. Så var jag ute för att sätta på täckena på dem som gått ute på nätterna.. Men dem hann ej ha dem på sig så länge, innan både dem och jag och Åsa var blöta från topp till tå..
Fy fan va regn det kom på bara några få minuter....
De var bara att kasta ner hö mm och se till att alla hästarna fick komma in.. 
Så alla hästarna fick sova inne inatt, mysigt för dem.. Tror att dem alla uppskattar det... =)
Ina kom ju tillbaka från ridturen med Cissi och hennes väninna mitt i regnet och kan lova den damen ej klagar på att få sova inne och äta hö.. =)


Älskar dig min fybenta donna <3

Åsa var ju förbi en sväng här, hennes morfar skjutsade och hämtade henne.. Han är snäll han.. =)
De var kul att träffa henne igen, även om de ej var så lång stund. Men vi hann iaf snacka en del skit och bli blöta då :P..
Och vi lär ju synas fler gånger med, så de gör ju inget...



Sen så har jag suttit och tänkt på att de typ bara är 31 dagar tills vi åker nu.. Och när vädret blev som de blev ikväll, ja då längtar man ju ännu mera till solen och värmen där borta.. De ska bli så satans nice...
Bara njuta en hel vecka... Sola och bada och slappa.. Och kanske en och annan drink med.. Men brännan den ska bättras på helt klart !!! Om jag nu kan bli brunare vill säga ?? De vet jag ju inte, men lite till kan jag nog få till =)...
Vi får ju hoppas på det iaf... Oavsett så får vi nog det kanon, två veckor liksom... Wohoo!!



Jag är så glad, jag tycker att livet är sten kul igen.. Och mycket tack vare att jag äntligen efter mycket slit, fått bort många av dem extra kilona som jag velat ha bort så länge.. Och de gör mig så lycklig.. Trivs man med sig själv så är man ju en mycket gladare person, de kan jag absolut intyga. =)
Nu är de lite till, sen är de perfekt !! Enligt mitt tycke då, finns säkert någon som har nån invändning till detta med.. Men de skiter jag i !!! Jag har fått tillbaka mitt självförtroende och mitt riktiga jag.. Så jag är nöjd iaf.. Jag menar innan, hade jag aldrig drömt om att ha klänning på mig tex.. Men nu har jag de utan att ens tveka.. =)
Och de gör mig stolt över mig själv, att jag äntligen att tycka att jag själv ser bra ut.. De hade jag då aldrig kunnat förr.. Tror att mycket av det som hänt och så, gjort mig till en starkare person. Jag vågar vara jag till 100% nu, och så ska de förbli !!!!

Nej nu ska jag ta och tänka på att krypa ner i min säng.. Dels så är de kallt, och dels så behöver jag dem timmarna i sömn.. Imorgon är de jobb som kallar...
Natt natt på er alla och dröm sött..

Hugs And Kisses





Nice nice



Nu skiner solen i takt med mitt humör..
Känner mig så uppåt just nu, vet inte varför men så är de iaf...
Håller på att städa rummet med, och tvättar också.. Känner mig riktigt duktig..
Har ju inte tvättat sen vi flytta, så de var liksom dags att göra de nu, så passar på när solen skiner så man kan hänga kläderna ute.. Då torkar dem uber snabbt... =)
För jag hoppas och ber att regnet ej kommer tillbaka än på ett tag, så jag hinner bli klar med tvättandet.. =)

Avklarat doktorn med, de gick bara bra..
Åsa ringde med och ska komma förbi sen.. trevligt , trevligt.. =)
Var ett tag sedan man umgicks med henne liksom, och nu bor hon ju fan borta i Lidköping med.. Så de är ju inte så att man kan ses när man känner för de heller.. Men nu är hon här i stockholms området några dagar så nu passar vi på.. =)

Nej nu ska jag återgå till städandet..

Hugs And Kisses

Regn, regn och mer regn...

Ja idag var de ju inte kul att kliva upp när klockan ringde.. När man öppnade ögonen och tittade ut genom förnstret så ser man grå himmel och regn.. Usch de är så deprimerande att man nästan går tillbaka till sängen och drar täcket över huvudet.. Men de kunde man ju inte göra, de vara bara att klä på sig de och ut och fodra hästarna.. På med regntäcken och ut med dem.. Dem såg ungefär lika glada ut som man själv gjorde, men men..
Dem som sover ute, såg ju inte direkt glada ut heller.. Men när frukosten serverades, såg dem lite mer nöjda ut måste jag säga.. =)

Jaha snart ska man iväg till doktorn då, får vi se vad han har att säga..  Så ska vi även åka och hämta min mobil, som ÄNTLIGEN är tillbaka från reparationen.. De skulle ju ta max 2 v sa dem, men de har nu tagit 6 v.. Suck...
det är någon reservdel som dem väntat på från Nokia.. Men nu får jag den tillbaka äntligen.. Bäst för dem att den funkar som den ska nu med bara.. Annars kommer jag bli tokig..  Då blir de kast i golvet och ta ut nu på försäkringen, exakt vad han i butiken sa jag kunde göra sist med. Men då ville jag bara ha den lagad.. =)

WOHOO nu har jag äntligen fått msn att funka på min data med.. Efter att datan gjorde en "restore" av sig själv så funkar de nu äntligen som de ska.. Tog mig några dagar att bara få hem msn till datan, men igår så funkade de.. Men då var problemet att den ej ville logga in.. Men nu funkar de med, varför vet jag inte.. =) Men men jag är nöjd att de funkar nu iaf...
Jaha vad händer mer idag då.. Jo Cissi som äger Fortuna ska rida Ina idag, hon har en vän med sig till stallet i eftermiddag och frågade om dem kunde få låna Ina.. Och de är självklart att dem får de. Dem lånade henne i somras med, så de ska nog gå bra.. Dock så är Ina lite halvgalen att rida just nu.. Hon är så laddad, man har en hel del att hålla i.. För att lyckas hålla henne på mattan.. =)
Red henne igår eftermiddag och hon var lite smått "bråkig", men gör inget dumt. Men rätt het om man säger så.. Hon vill så mycket och vet inte hur hon ska bete sig när hon ej får göra som hon själv vill.. Hon vill att allt ska gå i 300, men de vill ej matte =)... Hon tycker nämligen att "arbeta" är så kul och då blir hon lite överladdad.. Men vi jobbar på att lära oss att ta de lugnt.. Men jag uppskattar samtidigt att ha en häst som tycker jobba är kul, än att ha en som står och håller på att typ "dö" när man tar fram sadel mm... =)

Jaha då var de drygt 4,5 v tills man åker till solen och värmen igen då.. Ska bli så skönt, och ännu mera när vi har dagar som denna.. När de bara regnar och regnar...  Igår snackade vi med en tjej från Norge som vi lärde känna i år.. Och tydligen så har ägarn till resrurangen vi alltid äter på. Köpt en till resturang nu, så nu har han 2 st.. Denna ligger dock längre bort från själva " centrum".  Ska bli kul se den...
Iaf så ska även hon och hennes gubbe, ihop med hennes föräldrar också åka dit i sep/okt.. Så ev kommer vi att vara där samtidigt, så de kan ju bli trevligt.. =) Var ju ett tag sedan man träffa henne med..

Jaha vad ska man hitta på nu då, ska ju inte till doktorn förrän kl 10.. Ingen idé att somna om liksom..
Phoebe har dock somnat om, ligger och snarkar.. *hihi*
Hon är så söööt... Gillar inte alls att gå upp tidigt, men vill absolut förlja med matte till stallet när jag morgon fodrar..  Iofs är hon ju van att vara med där, varit i stallet med mig sen jag skaffat henne.. Men hon somnar gärna om en stund sen.. =)
Mattes lilla älskling <3

Jag ska fixa lite nya bilder med, med tanke på att de gamla försvann när datan gjorde som den gjorde.. Visst jag har de flesta på Facebook. Men de är nice med nya med..

Hugs And Kisses

Söndag....

Jaha då var de söndag då, finns de någon mer trist dag???
Mamma var snäll och gick upp och fodrade och släppte ut imorse.. Så jag kunde sova ut och de är jag tacksam för.. Är lite sliten om man säger så.. Men nu har man fått ihop massa ny energi ige, så nu kan man köra på.. =)

Jörgen och Lollo är o Enköping idag, Jörgen tävlar longdrive.. Vi får se hur de går, på tisdag åker han till Amsterdam med.. Hoppas att de går bra.. =) Så just nu håller man tummarna för att de går bra idag med...

Hmm annars så ska man väl inte göra mycket alls, jag har insläppet sen.. Men annars så är de bara lugnt idag...

Suttit och irriterat mig över att jag aldrig får mina pengar av en viss person, skulle fått dem samma månad.. Men de var ju typ 3 månader sedan eller något.. Fattar inte hur man kan ta för givet att de är ok med mig.. Men men.. De är bara vänta och se glad ut de..

Sen har jag suttit och tänkt på att de är så lång tid kvar tills vi ska på semestern.. Men jag hoppas att tiden ska gå snabbt, vill åka nu.. Skulle behöva lite sol och värme, och avkoppling.. 2 veckor ska bli super nice!!!! Måste fusk sola lite fram tills dess med, så jag ej tappar all fin färg man har... Vore trist att komma ner och vara kanon blek liksom och börja om från början, just nu är man ju brunare än de flesta andra i detta avlånga land..  =)

Hugs And Kisses


Sliten..

Fan va sliten jag är idag, as trött är jag... Kan bero på att man sov 3 tim innan de var dags för morgon fodringen och släppa ut hästarna,.. Och när man kom in igen så kunde man inte somna om, för då hade en liten Albin tagit soffan och låg och kika film..
Men iaf så somna jag till 3 tim nu ikväll på soffan, kunde inte hålla ögonen öppna.. De var bara att somna en stund de..
Ska strax gå och lägga mig i sängen, fortfarande kanon trött.. Och de lär ändå inte hända nå kul vid datan så..
För de är andra som går före... SUCK!!!!!!!!!!
Börjar ledsna på att de är så som de är.. Men de finns inte ett skit jag kan göra åt de heller.. Vilket gör mig så satans irriterad... Men men...

Haha de hände nå komiskt ikväll som gjorde att jag vaknade till överhuvudtaget... Åsa och en kompis till hennes kille kom hit.. Dem hade gått.. HAHA skratta så jag dopg när jag såg dem.. De hade tagit dem 1,5 timme att gå, men nu hittar hon ju hit iaf då.. Men hon lär ju knappast gå igen =)...

Hugs And Kisses

Var riktigt...

Nice att rida i de underbara vädret.. Först tog jag en kort sväng ensam med Ina, så testade jag att ta galopp ute i beteshagen.. Och de gick galant, hon fatta precis vad de var jag ville..=) Dock blev hon lite uppjagad och het av att få springa lite, men lugnade ner sig igen...
Så ni sitter den gångarten med, nu ska vi bara finslipa lite på den med..
Men iaf, Anna ville med rida.. Så red tillbaka till stallet, tog in Suppen.. Gjorde iordning henne med, så tog vi en skritt tur ut i skogen.. Rikitgt nice i detta underbara väder måste jag säga.. Och damerna uppskatta de med... Sen när vi kom tillbaka , fick Perras son Albin rida lite på Ina.. Jag ledde henne så klart och han var riktigt glad över den lilla svängen..=)
Både Ina och Suppen fick varsin dusch innan vi släppte ut dem, och Ina fick även lite betfor.. Mums tyckte hon om de...

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Jörgen, Lollo, Anna, Perra och Albin har åkt och badat.. Jag orkade ej åka med, lite sliten.. Gick ju upp kl 6.30 liksom och ej somnat om efter de...
Mamma ligger och vilar igen hon, hon mår ej så bra idag.. Men de är ju förståligt, med tanke på hur mycket dem drack igår.. Och sen att dem blanda cider, vin och öl.. Brukar ej vara så lyckat liksom.... Men hon ska nog vakna till liv snart..

Hugs And Kisses

Lördag morgon...

Ja då var de en ny dag då.. =)
Solen skiner och de ser ut som de kommer att bli en toppen dag...
Kom precis in från att ha morgon fodrat hästarna och släppt ut dem som ska ut.. Gick prima, alla är så snälla..
Sen även täckat av dem som går ute, så att dem slipper ha täcken på sig i sol skenet...=)
Tempade även Grålle, och nu hade han normal temp med.. Så de var skönt.. Pommery fick ju även gå ut , utan sina 2 vänner idag. Men han är kanon lugn ute.. De är ju så att Toppe ska iväg och tävla idag, och Grålle ska vara inne för att se om hans sår blir bättre av de.. Lovat att ta en promenad med han senare om de finns tid till de och ja ändå är hemma.. Så att han slipper att stå i boxen hela tiden...=)
Man kan ju vara lite snäll, med tanke på dem är på tävling hela dagen med den andra..

Trodde faktiskt att jag skulle vara helt slut idag, med tanke på att de ej blev många timmars sömn.. Men känner mig pigg och redo för dagen.. Får se vad man hittar på idag för att få dagen att gå..
Ska även bli intressant att se hur alla "fyllon" mår idag när dem börjar vakna till liv..*hihi*
Tror dem kan vara bra slitna om jag ska vara ärlig.. Dem drack ju en hel del om man säger så...
Själv drack man 2 cider och mår prima.. =)

Nej nu ska jag ge Phoebe frukost och ta en cigg...

Hugs And Kisses

Kan inte sova...

Usch jag kan inte sova... Inte de minsta trött, och jag har utsläppet imorgon bitti med.. =(
Massa saker som snurrar i skallen, som jag inte bara kan stänga av och glömma...
Hmm de är jätte jobbigt om jag ska vara ärlig...

Iaf så spåra de ur lite här ikväll.. Mamma vart lite dragen skulle jag tro, men de var bara kul och se henne så glad mm... Men stackars Lollo och Jörgen gick och la sig, dem sover ju i mitt rum och jag nere i vardagsrummet.. Men iaf så hörde man en duns mm från mitt rum efter en stund och Anna gick upp för att kolla vad de var.. Och stackars Lollo hade värsta magsmärtorna och spydde som en kalv.. =(
Mamma gav henne en magtablett och tror att den hjälpte, för nu sover hon gott igen...

Sen så har Anna och Perra tjaffsat en hel del med.. Men de gör ju alla par ibland, men detta var mest onödigt anser jag.. Båda har nog druckit lite för mycket och vi vet ju alla att de är mycket som kan bli fel då.. Man missuppfattar vad den andre säger och så... Jätte trist att se när detta händer och hur elaka man kan bli mot den man egentligen älskar.. Men men dem gick och la sig i samma rum och säng, så antar dem iaf är lite sams...

Denna bit av förhållanden är ju inget man saknar iaf, och inget man hoppas stöta på heller..

Nej nu ska jag nog ta och lägga huvudet på kudden tror jag, och iaf försöka somna.. Annars lär jag vara ett lik imorgon bitti.. Inte för att de gör något, men iaf.. Ska ju bara fodra och släppa ut dem som står inne liksom.. Vi har ju några som fortfarande sover ute liksom.. Så de är ej mycket att göra på morgonen just nu... Vilket jag är tacksam för..

Nej ni får nanna gott alla och drömma sött...

Hugs And Kisses

Fredag....

Jaha idag har vi haft veterinären ute då..
Stackars Grålle har ju fått "bromsbett", som nu har blivit super inflammerade..Dem var jätte fina imorse efter noga tvätt mm igår, och även tvätt innan han släpptes ut .. Men i hagen hade de blivit värre, dem hade blivit "variga" och runnit massor.. Usch så dem såg ut... Stackarn...
Men iaf så raka veterinären rent och smörjde in mm, och nu har han fått mediciner och så... Och imorgon ska han få vara inne, för att slippa solen och flugorna ute...

Ikväll så har vi grillat och druckit cider och öl..  Anna och Perra är här med och ska sova kvar.. Även Perras son Albin är med, han gick precis och la sig...
Mycket trevlig kväll, Anna har hjälpt mig kvällsfodra mm... Massa skitsnack mm som de alltid blir.. Men de är trevligt af så..

Imorgon ska man upp och morgonfodra mm, men de orkar man ju iaf... Sen blir de nog en ridtur med Ina med, hon fick ta de lugnt idag med.. Varit så mycket annat... =) Men imorgon ska jag röra på damen...

Nej nu ska jag vara social med dem andra, ej så trevligt att sitter här kanske...

P.s Miss miss miss miss so much.. D.s

Hugs And Kisses

Booooring....

Japp de är så trist att sitta och ominstallera allt, som typ msn mm.. Och de bara bråkar med mig med..
Skit datorer!!! Hehe eller de är säkert jag som gör nå fel men iaf...  Tagit några timmar nu att försöka få ordning på min data igen.. Vi får väl se hur de slutar... =)
Lite smått less nu måste jag ju erkänna, men de är bara att härda ut de..=)
Jag vill ju få de att funka, men vi får väl se som sagt.. Tur man har allt i mobilen med annars..

Hmm de var ju kanon väder hela dagen, men sen helt plötsligt kom de gråa, mörka moln och fyllde himlen.. Japp så var regnet tillbaka, och de med besked.. Usch va de öste ner ett tag, till och med åska och blixtra lite.. Men de är ju vardagsmat i detta land så.. =) Vi har ju haft ovanligt mycket sol nu ett tag för att vara detta avlånga land.. =)

Hmm annars så fick Ina vila idag, de var så trist väder tyckte jag.. Hon har ju i stort sett gått varje dag efter betet nu. Så jag tycker ej jag behöver ha dåligt samvete för hon fick vila... Hon och hennes två nya vänner fick komma in i sina boxar en stund nu på kvällen med, slippa undan regnet ett tag. Sen släppte Rebecca och dem ut dem igen.. =)

Sen måste jag ju berätta att de äntligen blivit lugnt. Ja ni som läst min blogg dem senaste dagarna, ni vet vad de är jag pratar om.. Och vissa av er vet mer än andra.. Men nu har de iaf variot tyst på den fronten. Så äntligen verkar de gått in i skallen de som sagts.. Så skööööönt =)...

Nej nu ska jag se hur de går med msn, verkar ej som de vill installeras.. Suck...

Hugs And Kisses

Ännu en dag avklarad..

Usch va trött jag var när klockan ringde imorse, somnade till och med.. Men jag kom i tid iaf..
Tur de, annars hade de icke blivit glada miner skulle jag tro...
Men nu behövde de ej bli så.. Tack och lov aldrig kommit försent och de känns bra, fast de var så länge sen jag hade tidiga morgnar mm...

Idag är de iaf sol igen, och de klagar man inte över.. Så nice ute och de gör att allt känns toppen liksom.. =)
Tycker faktiskt att livet är så himla "nice" igen... Jag har liksom hittat livsglädjen igen och de var inget jag hade tippat för nån månad sen... Så de känns bra måste jag säga..

Idag ska jag ev rida med Linda, vi får se om hon kommer ihåg de eller om de blir ändrade planer.. Isf får nog Ina vila idag eller så longerar jag henne.. Ska ringa hovslagarn med, dags och fixa fötterna lite.. =)
Men de går och rida och så, men får se om jag sätter på skor denna gång, eller om jag behåller henne barfota så länge de går.. Vi får se...

Nej nu ska jag fixa annat...

Hugs And Kisses

Som sagt orättvist...

Japp de tycker jag allt.. Men men de är bara att gilla läget de..

Och inte kan jag sova heller.. Suck!!!!

Men nu kommer ju ingen sitta på mitt rum halva nätterna iaf.. Wohoo!!!!

Fast tycker ändå att de är lite orättvist som sagt..


Hugs And Kisses

Trött....

Usch nu är man bra sliten..
Blev en lång dag ute i luften, men skönt har de varit.. =)
Red Ina innan mötet med, hon var lika pigg och glad som vanligt. Hade Phoebe med mig också, så kul kunna ta med henne och motionera båda i en smäll.. =) Och Phoebe uppskattar att springa med i skogen med, nu hakar hon på bra med.. Bättre kondition och mer vältrimmad än förr..
Iofs så är både matte och hund mer vältrimmade än förr, och vi trivs med de.. Hela livet är rätt nice nu så..
Lugnt och skönt och massa skoj...

Ikväll hade vi ju stall möte i stallet med, med alla nya hyresgäster och så.. Nu när vi alla landat.. =) Även therese kom, fast hennes häst ej kommit än. Den kommer i mitten av augusti.. Hon har den på bete långt bort och dem som har den ska köra hem den och så.. Och dem har precis flyttat hit till Vallentuna. Men de gör ju inget, hon var ju med och fick säga sitt och höra rutiner mm.. Mycket trevligt möte måste jag säga, så himla trevliga hästägare detta.. Tror vi kan ha mycket skoj ihop med våra hästar.. =)

Ina trivs så bra med sina nya nordis vänner iaf. Imorse låg hon och de andra stoet ner bredvid varandra och sov. Så söööta.. Och medans jag red Ina, så gick Kickan som hon heter och ropa efter henne. Fast hennes "gamla" vän var kvar i hagen.. Så sött =)...

Sen skratta jag lite nu när jag skulle blogga och ser att någon "mogen" person skrivit en kommentar.. Kunde inte äns skriva namnet.. Hehe men vill man sprida lögner kan man ju heller inte stå för vem man är så.. Och dessutom ej skriva vad man menar, ja vilket liv.. Hehe.... Kan man annat än skratta ?? Nej...

Nej nu blir de nog slappa vid tv:n en stund.. Innan de är dags att sova, så att man orkar upp och jobba lite imorgon med..
Så skönt att trivas med livet igen, vakna med ett leende och känna att livet är great!!


Hugs And Kisses

Suck...

Livet är bra orättvist ibland..
Allt jag har att säga just nu..
Bläää men men....


Hugs And Kisses

Onsdag...

Gick upp kvart i 7 då, bara klä på sig, ta en cigg och så gick man ut i stallet...
Fodrade och släppte ut dem som stod inne.. Sen mockade jag och gjorde klart  för insläpp..
Sen vid halv 10 skulle hovslagarn kommit för att sko Pommery, men hon var lite sen och kom ej förän kl 10..Så nu har han skor igen, får se hur länge dem sitter denna gång.. Han har ju typ nada att spika i, så de är inte lätt att sko honom nu.. Men han klarar ju ej att vara barfota heller, för då blir han halt.. Så bara hoppas att dem sitter nu. Men hovslagarn som precis som mig, varför skaffar hon ej boots på han?? Skyddar ju lite liksom, eftersom hovarna är så dåliga och han trampar av sig skorna hela tiden...
Så vi får väl se....

Annars så är de en lugn dag, funderar på ta en ridtur med Ina sen. Sen är de stallmöte kl 18.00...
Ska vi diskutera lite och så, och se om nån har¨någon åsikt om något mm.. Sen ska vi lösa dem 2v som mamma och jag åker bort.. De mesta är löst, bara nån enskild dag som behöver lösas... Så de ska nog gå bra.. Sen är de för att nu är ju alla hästar här som har plats, utom nya "Chili" då.. Men hennes ägare kommer med..

Ska fixa ny annons med, på dem sista 2 platserna... Så har jag varit duktig och klippt Phoebe med.. Gjorde de medans jag väntade på att hovslagarn skulle bli klar med Pommery.. Så nu är hon med fin.. Nu är de bara badet kvar, men de får bli en annan dag.. Inge kul att bada henne när de är skit väder ute liksom... =)

Nej nu ska jag kika på mina sex and the city avsnitt tror jag, lite sliten.. =)

Hugs And Kisses


Är de så de funkar??




Att så länge man är tillsammans, så är de ju så att just den personen är de bästa som hänt en.. Och man har ju aldrig känt för någon annan som just för denna. Jag älskar dig har en helt ny mening mm...
Hmm men sen då ?

Så fort de tar slut.. Ja då låter de helt plötsligt annorlunda.. Då börjar smutskastning och elaka ord kastas fram och tillbaka..  Man har helt plötsligt både hört de ena och de andra om personen i fråga.. Varför är de så?
Varför kan vi människor inte bara erkänna att "ok vi funkade ej".. Varför måste man alltid vara lite elak mot den andra ??
Hur kommer de sig liksom??

Oftast om den andra gör slut, så vill den andra de ej.. Och fattar inte alls vad som hänt och man ska prata om de mm..
Sen när man ej vill de och de är så att man faktiskt går sin väg.. Ja då är de dags.. Då kommer knivarna i ryggen...
Varför ?? Varför vill man den andra ont helt plötsligt ?? En person man påstod sig att älska liksom??
Är de så att de flesta här i livet inte förstår vad dem orden betyder ??
Eller är de så att dem kanske inte alls är så starka och meningsfulla som vissa av oss tror ??
Är förhållanden precis som kläder?? Att när du ledsnat på dem, jag då kastar du dem och köper nya??
Hmm är de så??

Jag vet inte alls jag..
För mig personligen så betyder " Jag älskar dig" mycket.. Inget man bara hasplar ur sig för att man gillar någon liksom.. De är inga ord du får höra av mig snabbt inte.. Medans andra kan säga de, för att 2 dagar senare göra slut.. Och för att dagen efter ha en ny tjej/kille i sitt liv.. Som dem såklart älskar...
Jag tycker personligen att de är väldigt konstigt hur man kan älska en person, för att sedan vilja såra den så mycket de bara går. Man vill helst att den ska "brinna i helvetet"...


Hugs And Kisses


Vilken sjuk människa....

Jag blir så arg, besviken och ledsen när jag fått läsa vad Figge. Personen som påstår sig älskat mamma och inte alls vill henne nå illa kallar henne för och säger om henne.. Nu har jag ledsnat på vad du anklagar henne för, hur kommer man på dessa saker ?????
Man måste ju ha något fel ? Iallafall så är ju inte alla "hästar hemma i stallet" om man säger så...
Fy fan!!!! Så arg så att jag skakar i kroppen när jag fick läsa detta..
Stackars Jessie som har en så patetisk och barnslig far.. Eller vad man nu ska kalla honom, för far de är han ju knappt åt henne.. Hoppas verkligen att han inser att hon med behöver en far, troligen mer än sonen om jag ska vara ärlig. Han är ju liksom myndig nu... Jessie är värd så mycket mer än de han gett henne, dags att han vaknar nu!!!

Här kommer ett mail som han skickat till mammas bästa vän, en person som han ALDRIG tyckt om..

Ämne:hej
Skickat:den 8 augusti 03:17

Hej
Oj va de va svårt me de här om hotmail å så..har aldrig haft de här förut. Ville bara skicka till dej om en sak så du inte får fan av turk eva... ja fick höra om henne å någon turk gubbe och en resa igen till turkiet av en som känner henne som berättade för mej...hon skulle nog aldrig kunna gissa vem, men om ja känner henne rätt så kan du nog få skulden å ja ville bara säga att de e INTE va du. Hoppas du inte tar illa upp att jag skriver men prata med eva går bara inte...tänk att hon gjorde slut efter 7 år med ett sms!!! Snällt... Att hon gör slut å så e helt ok om hon gjorde de snyggt men ett sms å knulla turkar e inte snyggt gjort..hon som alltid sa att vara otrogen va inget hon någonsin skulle kunna göra!!! Ha ha så bra va hon... Men oss imellan så e väl inte de värsta att hon va otrogen...men med en TURK...fy fan..de retar mej som fan..så jävla äckligt..å sen vara så dum så man vill åka ditt till honom igen....vilken loser..hur många turister har inte han fuckat förr?? Trodde inte hon va så jävla dum. Men han får ju i alla fall slippa 2 vuxna barn med partners som ja inte fick chans till en enda gång på dom senaste 4 åren. De retar mej som fan... Nej sorry va inte meningen å skriva allt detta...vad ja ville va att bara säga att de va inte du som berättade det å jag hoppas hon inte trott de va du. Sorry ja varit dum mot dig under åren men dom senaste åren va de riktigt kul å snacka med dig. Ett plus har ja fått i alla fall senaste veckorna..va på vip listan på golden hits..alltid något.. Ha de bäst  /// Figge

Allt detta är ren lögn, jag har själv varit med min mamma i Turkiet båda gångerna nu.. Och nej jag säger ej bara så för att de är min mamma.. Och att skylla de på mig och Jörgen, hallå?? Insett att du själv gjort att mamma ledsna eller ?? Konstigt om man vill ha ut mer av livet än att vara hembiträde åt en snarkandes, skitandes gris i soffan.. Ok han jobbar på dagarna, men annars var de liggande läge i soffan som gällde...

Hugs And Kisses

Lugn och nice helg..

Ja då har en ny helg passerat.. Vart en väldans lugn och skön helg.. Var precis lagom efter flytt och så.. Hade ej mycket ork till annat iaf så.. Angående de jag skrev här om dagen om vad våra kära hundar lyckades med, så är de väl bara att gilla läget liksom.. Jag hoppas ju och ber att parningen ej tagit, vilket vi ej tror.. Men man kan ju aldrig vara säker..
 
Annars så har vi iaf fått bort allt från de "gamla" boendet nu, de enda som ej flyttat med oss är Diezel.. Min kisse, han bor kvar där borta.. Får hoppas att dem tar väl hand om honom. Han är en go kisse, men hade ej funkat att flytta på honom igen..

Har ridit Ina med, hon är kanon pigg och glad att rida just nu.. Antar att betet gjorde henne gott.. Hon har massa ny energi.. Mycket häst att hålla i =)... Igår kom de även 2 till nordisar.. Så nu har vi våran lilla nordis flock här i stallet.. Och dem funkar bra ihop.. Dem gick ju ute inatt och ska göra så länge de går, men samtidigt motioneras så klart.. Först ville dem 2 nya inte alls hälsa på Ina, som var jätte nyfiken på sina nya hagkompisar.. Men sen ville dem, och då var de hon som "spela" svår.. Men nu verkar dem ha löst de och vara vänner.. Och ägarna och medryttarna till dessa 2 hästar, är ju helt underbara människor.. Vi har ju verkligen fått ihop ett toppen gäng till stallet.. Så kul!! =)

Idag är de riktigt svalt ute och de fläktar med. Så skönt, för så kvavt som de varit ett par dagar nu har fan inte varit kul alls.. Annars så måste jag säga att jag trivs med livet faktiskt.. Känns som de äntligen är kul att leva och man har saker att göra.. Känns som man äntligen kan vakna med ett leende på läpparna..
För att inte tala om hur lycklig jag blir av att se min älskade mamma. Hon är "gamla" mamma igen.. Ler , skrattar och ser ut att må bra. Förut var hon bara stressad, sur och tvär.. Jag är så glad att hon är "sig själv" igen.. Numera är hon inget "hembiträde" längre, nu kan hon leva sitt eget liv. Och de är hon verkligen värd, efter allt som hänt.. Sen verkar de även som att min bror "lugnat" ner sig med.. Alla verkar vi må bra av de som hänt. Men de är ju inte så konstigt. Innan har de varit spänningar och så. Men nu har vi de bara bra igen och de är vi FAN värda..
Visst de är allas fel att de varit som de varit. Men att lägga skulden på mig och Jörgen som en viss person gör. De är fan sjukt. Inse att du är inte Mr perfekt själv, och inte din son heller. Jag fattar ej hur man kan säga att man ej velat detta, och sen kastar man skit på skit på andra. Tror man att man kan få tillbaka någon på de sättet??? Hmm ja då tror du helt fel. Den enda som jag lider lite med i detta. De är faktiskt hans dotter. Hon var i stort sett med oss jämnt. För hennes kära far prioritera sonen. Och de gör mig ont att veta att nu kommer hon få sitta ensam mycket eller följa med på diverse saker bar aför att få umgås med sin far. Men men jag ska ej lägga ner enrgi på detta.. Jag hoppas bara att han ändrat sig, och inser att hon med behöver hans tid. Och inte bara presenter. Nej nu ska jag fixa annat... Hugs And Kisses

Faaaaaan!!!


Jag mådde prima och tyckte att livet var kanon.. Tills för typ 10 min sedan..
Då var mammas idiot till hund tvungen att rasera alla planer man hade denna höst.. Jävla mupp hund!!!
Mamma tog en promenad med honom, och jag gick upp för att kika mail och så... Helt plötsligt hör jag mamma gapa nere i hallen.. Ja då har texas idioten rymt från henne i skogen, och parat Phoebe.. Tack så jävla mycket!!!
Så nu går besparingarna åt till att ge henne en abort spruta.. CP hund!!!
Så nu ska jag bara förklara för en person varför jag ej kommer i 2 veckor som vi sagt ett tag nu,.. Senast idag..
Men men shit happens som man så vackert säger.. Men glöm att jag någonsin tar i den där hunden igen..
GAhh så arg!!!!!!!!!

Nej ska ta en dusch och kyla ner mig lite nu..

Hugs And Kisses

yeeeey!!!

Så nu har man internet igen, satan va skönt..
De andra sluta funka, de som vi lånat av brorsans tjej.. Men de visade sig att de var uppsagt och de visste ej hon..=)
Men nu är de lugnt igen, nu har vi eget.. =)

LOL!!!!!
Nu öppna sig himlen.. Satan va de regnar, har varit kanon väder hela dagen.. Men nu jävlar öser de ner, man ser knappt ut.. Håller de i sig får jag ta in hästarna tidigare.. Usch dem blir ju kalla i detta väder.. Tur att luften är rätt varm iaf...

Måste tacka Jesper med.. Han var en ängel och hjälpte oss fixa min data idag.. Den har ju bråkat lite och så.. Men nu är de problemet borta med.. Så nice.. Tack tack!!
VAr kul träffa Minja med, och hon verkade glad och se en.. =)

Annars så har mamma och jag bara fixat lite små saker och så, rätt skönt när de varit så varmt som de varit..
Nej  nu ska jag nog ta en dusch.. Är rätt svettig och äcklig efter jobbet.. Men sånt man får ta =)...

Hugs And Kisses

Första natten över..


Ja då har man sovit första natten i nya huset då..
Somna rätt snabbt, tog ej många minuter vill jag lova..
Var rätt slut efter jobb, bära saker och sen försöka få lite ordning innan man skulle sova..
Men nu så är de någorlunda nice i rummet mitt iaf, så satans varmt dock.. Går knappt att vara inne.. Usch usch..
Men man ska väl ej klaga, snart är ju sommaren över liksom.. Men de hade gärna fått vara svalare inne.. =)

Ska ta en sväng med Ina sen med, men de får bli senare ikväll.. Känns taskigt rida henne i denna värme, hon blir så satans svettig och så kommer de tusen flugor och broms och biter henne.. Inge kul alls..
Så de får bli en kvällstur idag..=)

Nej nu ska jag försöka få lite mer ordning, innan jobbet kallar..

Hugs And Kisses


Avklarad...

Japp då var första arbetsdagen på länge avklarad då.. =)
Gått prima inte alls så trött heller som jag trodde att jag skulle vara..
Har även hunnit med att rida Ina idag, hon var pigg och glad.. Hade spetsade öron framåt hela tiden, och ville gärna takta lite.. Men de tyckte inte jag, de är ju trots allt första turen efter betet liksom.. Då gäller de att ta de lugnt, så de blev en skritt tur på c:a 40 min.. Så mysigt...

Ja som ni märker så funkar Lollos internet här, så satans skönt.. Kan man iaf kika in och kolla mailen och msn varje dag iaf. Och de är bra =).. Hade nämligen fått mail från han med dem magiska ögonen, så jag vart himla glad när jag öppnade mailen min idag.. =)
Han är ju bara så fiiiiiin !!!!! Mysigt att höra att han med saknar mig lika mycket som jag saknar honom =)..
Tyvärr hade han en trist sak att berätta med, hans bror är tydligen sjuk.. Och har legat på sjukhus i två dagar.,. =(
Usch önskar man hade kunnat vara där och stötta och så.. Men man måste ju jobba och sen har vi ju denna flytt med..
Men ikväll så är de klart.. Mamma, Jörgen, Lollo och Johnny håller just nu på att lasta mörblerna hemma i de "gamla" huset.. Sen är de lite från Figges verkstad med, sen är vi klara!! Och de ska bli så skönt.. Ja menar plocka iordning på rummen kan man ju ta i sin egen takt liksom.. =)
Jo just de, jag slipper ha min miniatyr säng med.. Nu kan jag ha 1.40 säng.. Wohoo rena paradiset för mig.. HAHA...
Så skönt slippa vara rädd ramla ur sängen varje gång man vänder sig liksom.. *hihi*

Nej nu ska jag plocka undan lite, så jag får in mina möbler när dem kommer....

Hugs And Kisses 

=)

Ina och dem hade klarat natten galant inne, såg så mysigt ut med spån mm..
Och inte var de svår mockat heller.. =) Skönt skönt...

Iaf så åker sista flyttlasset idag.. Johnny ringde imorse och berätta han ej kunde låna bilen imorgon, men idag.. Så from idag senare så har jag ej internet.. Om nu Jörgens tjejs inte funkar i huset.. Vilket jag hoppas att de ska göra så man iaf kan logga och kolla mail och så.. Och snacka nån sväng med sina vänner på msn och så, och såklart fortsätta blogga.. Det hade ju inte varit helt fel liksom...

Så nu ska man bara packa ner de sista små sakerna och köra iväg dem. Sen bär de av till stallet, och fixa de sista..
Och sen lär kvällen gå åt till att plocka och fixa i huset skulle jag tro.. Är ju en del att packa upp mm, och sen få lite ordning så man kan sova och så med..

Usch kommer bli tufft att ej kunna snacka med han alls på ett tag, om de visar sig att Lollos mobila bredband ej funkar där.. Man kan ju alltid hoppas att de gör de.. =)
Saknar han massor, fattar ej att jag blev så här nere i han.. Var absolut inget jag såg komma eller som jag trodde skulle ske.. Men men man styr ej sitt hjärta och känslor.. =)

Nej nu ska jag plocka lite..
Ha det bäst..

Hugs And Kisses


Måste vända på dygnet...

Jaha då var de näst sista kvällen med internet på ett tag då..
Fan kommer bli lite små crasy utan de, men tur att man börjar jobba imorgon redan. Så man får dagarna att gå iaf...
Men kommer absolut sakna att ej kunna snacka med en viss person på nätterna, eller dagarna..
Kommer sakna se de Smilet och dem underbara ögonen.. Men de är väl bara att gilla läget de liksom..
Och tänka på att de snart är löst, jag menar så lång tid kan de ju ej ta att få internet i huset liksom... Eller??
DÅ går jag nog under.. Kommer ju inte kunna blogga heller, vilket kommer att bli jobbigt..  Men de blir till att skriva på papper så länge de, för jag klarar mig inte utan att skriva.. Måste få ur mig de jag har inom mig...



Undrar hur Ina har de i stallet?? Inatt är ju första natten inne för henne, sedan dem släpptes på bete.. Hoppas att hon sover gott, men de skulle jag tro att hon sover som en "stock"... Hon såg rätt trött ut iaf.. Och tror dem gillar sina fina, rena och mjuka spånbäddar... De skulle jag iaf ha gjort.. =)
Ska även motionera damen imorgon, får vi se om jag får runt sadelgjorden eller om de blir till att longera och hålla sig till barbacka ett tag..=) Har en känsla av att damen kan ha gått upp något kilo eller två ...*hihi*



Idag kom Jörgen och "Lollo" hem hit med, så de ska bli skönt att få hjälp med att bära alla möbler och så.. Och packa hans rum mm.. För jag är rätt less på att packa och köra saker vill jag lova.. Men men vad gör man inte, bara ta i de och tänka att snart är de klart.. =)
"Lollo" ska även hjälpa mamma med att sy om gardinerna så att dem passar i dessa förnster, himla snällt av henne.. =) Och på tisdag om allt går som de ska nu då, så kommer Johnny med typ en lastbil och hjälper oss att köra alla möbler.. Han kan visst låna en på sitt jobb. Och de är himla snällt av han, för han och Jörgen orkar nog tyngre saker än mig, mamma eller "Lollo" skulle jag tro.. Så de är nice få hjälp av 2 "karlar" =)... Lär ju gå lite snabbare med skulle jag tro..
Eventuellt blir de ju all flytt imorgon med, hänger på om Johnny ej kan ha bilen på Tisdag men imorgon.. Men vi hoppas på tisdag.. =)


Usch nej man kanske borde ta och krypa ner i sängen..  Borde ju vänt på dygnet med, med tanke på att man ska upp typ halv 7.. Men men.. Ni får ha de så bra alla och sova gott mm.. De ska jag försöka göra, utan att börja hosta som en tok..

Hugs And Kisses


=)

Usch usch satans skit förkylning som bara blir värre och värre..
Kan knappt sova på nätterna.. =(
Men de är bara hoppas att den släpper snart, just nu känner jag ingen smak eller någonting..
Piss trist att äta då kan jag säga, man känner liksom ingen aptit alls. Men man vet att man måste... Och för att ej tala om hur irriterande hostan är, så fort jag lägger mig ner är de dags.. Usch usch usch!!!

Idag fortsätter vi köra saker då, man har mer saker än man tror vill jag lova.. Jag hade ändå inte alls alla mina saker i detta rum hos mamma och dem. Men de blev MASSOR iaf.. Så less på att packa mm.. Och sen ska man packa upp och komma iordning i nya huset. Och de tar ju tid de med.. Tur vi iaf har fixat de mesta i köket redan, diskat allt och så..
Ska bli så skönt den dagen de är klart och man ej behöver köra emellan mera.. Fast de tar nån dag till, då vi ej kommer åt Jörgens saker han har på Figges verkstad..

Jörgen och "Lollo" kommer ner idag med, för att hjälpa till och bära och så.. Skönt att man slapp bära allt bara jag och mamma.. Jag är så less på att bära så jag spyr på de snart. Sen gör de ju inte saken bättre att man mår piss heller, och känner sig helt slut i kroppen.. Men de är de ju ingen som tar hänsyn till.. Mamma säger bara - Ska vi börja köra då??.. Så less !!! Jörgen ska vara glad han sluppit de mesta, men de är ju som vanligt.. Han gör ju alltid andra saker..
Usch nu är jag irriterad med, BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!!

Nej nu ska jag klä på mig, för jag har inte tid att vara sjuk..

Hugs And Kisses

Snurrar i skallen...

Har funderat en hel del på saker dem här dagarna när vi packat och så...
Tänk att saker kan ändras över en natt?.. De är rätt skrämmande när man tänker på de..
Jag menar idag kan du vara världens mest lyckligaste människa, för att imorgon vakna och inse att du förlorat något värdefullt.. Jag vet precis hur den känslan är..

Glömmer aldrig de samtalet som för alltid kommer att ha förändrat mig som person.. 
Samtalet löd:
- Hej de är mamma, sitter du ner??
- Ja, vadå rå??
- Din bror har dött i en olycka.....
Dessa ord kommer jag aldrig glömma!! Och jag hoppas att ingen annan i min närhet får uppleva ett sådant samtal.. Jag befann mig i USA när jag min älskade mamma ringde till mig.. Och jag kan nog inte föreställa mig hur de var för henne att behöva ge mig detta besked via telefonen och när jag dessutom befinner mig ensam på andra sidan jordklotet..
Visst jag hade ju vänner jag lärt känna där borta, men ingen som riktigt kände mig.. Den riktiga Jenny liksom..
Usch denna dag kommer jag aldrig att glömma och den har för alltid förändrat mig. Jag undrar om jag någonsin kommer att bli densamme igen?? Undrar om jag någonsin kommer att få svar på de..
Visst detta har lärt mig att uppskatta saker här i livet, och insett att saker ej vara för evigt.. Och jag försöker ta vara på varje dag, för tyvärr vet man ej när de är slut... Jag menar vad som helst kan hända, och då gäller de att man känner att man är nöjd med de man presterat. Är du de???

Kan du/ni säga med handen på hjärtat att ni är stolta över erat liv och de ni har gjort???
Jag kan ärligt säga att de finns mycket jag ångrar och mycket som jag hoppas att jag ska hinna med. Alla har vi väl gjort våra misstag och tabbar, ingen är ju felfri. Visst jag är inte så "gammal" än, men som sagt man vet aldrig när sista dagen är kommen.. Nu är de absolut inte så att jag tror att jag ska dö imorgon.. Men jag har i mitt bakhuvud enda sedan dagen då min bror hastigt togs ifrån oss.. Att morgondagen kan vara den sista..
Visst jag har absolut inte levt så som jag önska.. Men i och med att vi nu börjar om på nytt i ett nytt hus mm, så ska jag försöka göra saker jag vill.. Och ta tag i saker mm.. De är helt enkelt dags att ta tag i mitt liv...
Jag har gått sjukskriven och vart deprimerad mm.. Och vissa saker som hände med smutskastning mm, de fick mig att må sämre istället för att jag tog mig i kragen och såg framåt,.. Jag grävde ner mig i de gamla och lät mina egna behov komma i sista hand.. Jag sårade många på vägen, istället för att tänka en gång till på vad de var jag gjorde.. För att jag var rädd att släppa in någon helt, för att sedan förlora den med...
Nu är de dags att jag återigen släpper in personer, innan för muren.. Och riskerar att bli sårad.. Men om jag ej gör de, så står jag sårad iaf.. För att jag inte är ärlig och rak med hur de egentligen är och varför..
Jag måste helt enkelt lägga vissa saker bakom mig, och inte gå och grubbla på dem hela tiden. Eller att så fort de händer något, så ska jag INTE trilla tillbaka.. Jag ska ta itu med de och fortsätta framåt..

Hmm jag vet inte om de går att läsa de jag har skrivit, eller hur de låter.. Skrev ner de precis så som de ploppa upp i skallen på mig. Utan att tänka på ordning mm.. Japp jag antar att jag är rätt "snurrig" i mitt lilla huvud..
Men nu ska jag börja ta tag i allt och reda ut saker..
Nu är de dags att försöka få fram den "gamla" Jenny igen... Eller iaf så gott de går, nu får de vara slut på detta...


Sen så saknar jag en person så mycket.. Tror att han lyckats ta sig innanför muren min till viss del..
Tyvärr så finns han så långt bort, men gör allt för att övertyga mig att jag ska lita på honom och tro på de han säger..
Och jag vill inget hellre, men osäkerheten kommer in igen.. Rädslan att bli sårad och ledsen..
Att de inte ska funka , och avståndet gör ju ej saken bättre.. Men jag ska ge de en chans..
För jag ler bara jag tänker på honom och ser honom.. Och får hans fina ord.. =)
Damn i think im in love....

Nej nu ska jag testa krypa ner i sängen och se om man kan somna.. Genom förkyld, ont i halsen och lite feber.. Och så en massa längtan som gör att de snurrar i skallen hela tiden...

Hugs And Kisses




Regn regn regn

Jaha nu var snart denna dag förbi med.. Och den har i stort sett bestått av regn, regn och lite mer regn.. Men nu skiner solen lite iaf...
Känns som den flög förbi, men vi har fått lite gjort iaf...
Handlat små saker mm som man behöver i ett hem liksom.. Behöver en hel del till. men de är inget man måste ha från dag ett.. =)
Nu ska vi bara fixa så man kommer att ha internet mm i huset med.. Jag menar annars kommer jag bli tokig!!!
Rätt sjukt hur beroende man blivit av de, jag menar innan hade man de ej och livet funka kanon utan..
Men nu gör man de mesta via internet, jag betalar räkningar, pratar med vänner och massa annat..
Tror ej jag skulle fixa vara helt utan liksom.. Visst några dagar går väl, men sen skulle abstinensen komma krypande..

Hmm sen väntar jag ju på att min mobil ska komma tillbaka med. Den är ju inlämnad, den var ju "mupp" och gjorde som den själv ville.. Har tagit 3 v nu så snart borde den ju vara tillbaka kan man tycka.. =)
Så hoppas jag ju så klart att den kommer funka sen, annars byter jag ut den...

Ser fram emot att börja jobba på måndag faktiskt.. Ska bli kul att få något att göra på dagarna igen.. Inte bara sitta hemma och slappa för att få dagarna att gå..
Sen ska jag ju sätta igång Ina med, får se vad damen tycker om de.. Hade henne inne igår och de märks hon vill ha massa uppmärksamhet nu.. Verkar tycka att livet varit rätt trist med semester och inge annat.. Visst har ju pysslat med henne , men annars har hon bara tagit de lugnt.. Tror hon kommer uppskatta att komma in och sova imorgon med. Dem ser lite trött ut faktiskt.. Dem andra gick ju in från och med idag, men imorgon får Ina och Suppen med komma in...

Nej nu ska jag få lite annat gjort, finns ju en del att fixa när de är flytt och så..

Hugs And Kisses

RSS 2.0